insight's Details:

Let’s Paint It…LightBlack!

Δεν είναι μαύρο, δεν είναι άσπρο, δεν είναι κάτι μονόχρωμο. Το χρώμα της LightBlack είναι το χρώμα μιας εταιρείας που ξέρει να χρησιμοποιεί με μαεστρία ολόκληρη την παλέτα, για να προσφέρει σε κάθε πελάτη αυτό που χρειάζεται.  Είτε πρόκειται για Web Developing/Designing υπηρεσίες είτε για Digital Marketing, η απάντηση και πάλι είναι LightBlack. Τα 14 χρόνια εμπειρίας μας αποδεικνύουν πως το πάθος και η δημιουργικότητα αρκούν για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ειδικότητα μας είναι οι προκλήσεις. Η απόδειξη για αυτό η λίστα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ που έχουμε ολοκληρώσει τον τελευταίο χρόνο.

Η Εκδήλωση Ψωμιού του Wood n’ Fire (Digital Marketing)

Ένας από τους αγαπημένους μας πελάτες που ειδικεύεται στο artisan bakery, έψαχνε έναν εφευρετικό τρόπο για να γιορτάσει την Εβδομάδα Ψωμιού μαζί με τους πελάτες του.  Από τις 10 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου, ο Wood N’ Fire Bakery σκέφτηκε μερικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, προκειμένου η συγκεκριμένη εβδομάδα να κυλούσε με τον πιο όμορφο τρόπο.  Ο πελάτης μας έδωσε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και η δουλειά μας ήταν να προωθήσουμε και να διαφημίσουμε την εκδήλωση αυτή. Κατά τη διάρκεια του brainstorming μας αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα δημιουργικό βίντεο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας την τεχνική του voice-over. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και ήταν αυτό που ακριβώς ο πελάτης χρειαζόταν.  Έτσι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και γέμισε με χαρούμενα πρόσωπα!

Η Τροποποίηση της Trust Insurance Cyprus (Web Designing)

Μια από τις πιο υποσχόμενες ασφαλιστικές εταιρείες της Κύπρου χρειάστηκε τη δική μας βοήθεια, σε μια προσπάθεια της να ακολουθήσει μια νέα πορεία και να εξελιχθεί.  Με το μότο “To Lead Through Innovation and Service Excellence”, η έμπειρη μας ομάδα σχεδιαστών, κατάφερε να περάσει στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Trust την φιλοσοφία αυτή.  Οι υψηλές αρχές και ο επαγγελματισμός του πελάτη πλέον μπορεί να διαφανεί από κάθε επισκέπτη στην ιστοσελίδα του, δίνοντας ένα τόνο απλό, χωρίς να παραλείπει όμως σημαντικές πληροφορίες. Μία από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι σχεδιαστές μας, ήταν να καταφέρουν να δώσουν στο ογκώδες υλικό της εταιρείας μια πιο απλουστευμένη προσέγγιση, διατηρώντας παράλληλα στο επίκεντρο τους πιστούς πελάτες.  Η επιμονή και η αφοσίωση της ομάδας μας αποτέλεσαν και πάλι την κινητήρια μας δύναμη, αφήνοντας τον πελάτη ευχαριστημένο και εμάς απλά υπερήφανους για το αποτέλεσμα!

Το Λειτουργικό e-Commerce & Website του 1:1 Diet Cyprus (Custom Web)

Σε μια προσπάθεια να δείξει την πραγματική του αξία, ο συγκεκριμένος πελάτης επέλεξε τις υπηρεσίες μας προκειμένου να δημιουργήσει τη δική του μοναδική ιστοσελίδα και e-Commerce.  Όσο εύκολο και αν ακούγεται αυτό στη θεωρία, στην πράξη ήταν όλα λίγο πιο…περίπλοκα!  Η ιστοσελίδα έπρεπε να φέρει μαζί της όλα τα ελκυστικά στοιχεία του brand, ενώ παράλληλα η e-Commerce λύση έπρεπε να είναι βασισμένη στο B2B μοντέλο. Πολλές δυσκολίες προβλημάτισαν την έμπειρη ομάδα των προγραμματιστών μας, όπως ήταν η διαδικασία εφαρμογής ενός εργαλείου στην ιστοσελίδα ειδικό για καταγραφή δεδομένων, όμως τίποτα δεν ήταν ακατόρθωτο. Το απαιτητικό πρότζεκτ έφτασε με επιτυχία στο τέλος του, με ένα αποτέλεσμα άρτιο και ισάξιο των απαιτήσεων του πελάτη.

Κάθε εμπόδιο και κάθε πρόκληση γνωρίζουμε πως μας κάνουν πιο δυνατούς. Μέσω των δυσκολιών αυτών εξελίσσουμε τις ικανότητες μας και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, αναδεικνύοντας τη δουλειά μας.  Στο επίκεντρο κάθε εργασίας μας βρίσκεται, φυσικά, ο πελάτης και οι δικές του ανάγκες.  Εμείς με τη σειρά μας επιχειρούμε να κατανοούμε στο έπακρο το ζητούμενο, προκειμένου να αποδώσουμε στο έπακρο.  Και κάπως έτσι εδώ και 14 χρόνια, γράφουμε ιστορία!

Share:

I hope you enjoy reading this blog post.

If you want LightBlack to help you turn your idea into a profitable product, just book a call

Recent Insights

Πόσο Σημαντική Είναι Στα Αλήθεια Μια Ιστοσελίδα Για την Επιχείρησή Σας;

Ας υποθέσουμε πως κάνετε την βόλτα σας σε διάφορα μαγαζιά, προκειμένου να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Στους δρόμους θα συναντήσετε μια σειρά από διάφορα καταστήματα …

Read More →

New Year, New Goals, New Promises

It’s officially here! 2023 has arrived and we are confident enough that things will turn out the way we want them to. This past year …

Read More →

All I Want For Christmas Is…

Χριστούγεννα! Η περίοδος όπου όλοι μας είμαστε λιγάκι πιο ξέγνοιαστοι και λιγάκι πιο ευδιάθετοι. Είναι η περίοδος όπου ετοιμάζουμε τη λίστα με τα δώρα και …

Read More →